Grus grus (Linnaeus 1758) (Family Gruidae)

Migratory Passage
Length: 110-120cm; Wingspan: 220-245cm; Weight: Male 5095-6055g, Female 4500-5895g;
Migration: March - April (Earliest: 25.1), September - November (Earliest: 14.10)

Biotopes:
Wet Meadows
Principal Food:
Poaceae

Cyperaceae


Pictures © 2003, 2005, 2006 J.K. Lindsey

Caution

Back to Ecology of Commanster